Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden

Xelly Cabau van Kasbergen poseert met bolle buik
Visagist Xelly Cabau van Kasbergen is 35 weken zwanger en laat aan haar volgers zien hoe dat eruitziet. "Het is zo gezellig steeds je voetjes te voelen bewegen, volgens mij ben je er bijna klaar voor", schrijft de zus van Yolanthe.

een paar seconden geleden

Leontine Borsato denkt terug aan haar overleden moeder
Omdat het woensdag vier jaar geleden is dat haar moeder is overleden, denkt de 53-jarige Leontine Borsato ook op Instagram aan haar terug. Bij een oude foto van haar moeder schrijft ze de tekst: "Mijn mooie, lieve mama. Vandaag is het vier jaar geleden dat je naar papa ging. Kus voor jullie beiden."

een paar seconden geleden

Abbey Hoes sluit zichzelf buiten 
Abbey Hoes heeft niet bepaald haar dag vandaag. De actrice heeft zichzelf niet alleen zonder sleutel buitengesloten, maar ze is ook nog eens haar jas vergeten aan te trekken. En daar moet ze tijdens dit gure voorjaar voor boeten. Op Instagram zegt Hoes dat ze gelukkig haar toevlucht vond bij een Italiaanse delicatessenwinkel en daar maar eten heeft ingeslagen om tijd te overbruggen.

een paar seconden geleden

een paar seconden geleden

Dave en Dries Roelvink genieten weer in de sportschool
Nu de sportscholen weer geopend zijn, kunnen Dave en Dries Roelvink na maanden gewacht te hebben eindelijk weer samen naar de sportschool. Op Instagram laat Dave zien hoe hij wordt opgehaald door zijn vader en dat ze zich samen in het zweet werken. Of zoals hij zegt: "Gas erop."

2 uur geleden

Nielson houdt schoonheidswedstrijd met kat
Nielson poseert buiten tegelijkertijd met een kat binnen. "Er kan er maar één de knapste zijn", aldus de zanger.

gisteren om 18:24

Vrachtwagen met Meiland-wijn gekanteld bij ongeluk
Martien Meiland vindt het niet erg om reclame te maken voor zijn eigen wijnmerk La famille Meiland. Maar de aandacht die hij krijgt nadat een vrachtwagen vol met flessen van zijn wijn kantelde, had hij liever niet ontvangen. Op Instagram laat Meiland een foto van de vrachtwagen zien. De realityster laat weten dat de flessen nu eerst teruggaan naar de afzender voor een kwaliteitscontrole.

gisteren om 17:23

Carolien Spoor thinks back to a young baby


Because her youngest child has just turned sixteen months, Carolien Spoor thinks back to the time when her son Elias was still a small baby.

"In the meantime you run, you shout 'Oh oooo' if something goes wrong, you give the best tasting kisses and you have the giggles about your big brother every day. But I feel you were still like a little worm last week. stuck to me during one of my most precious photo shoots ever. I'm not going to stop that growth, but please promise me you'll stick with me forever. "

yesterday at 2:07 PM

Katja Schuurman feliciteert haar vader
De vader van Katja Schuurman heeft op Instagram een felicitatie van zijn oudste dochter gekregen. De 46-jarige presentatrice, die kort geleden voor de tweede keer moeder is geworden, plaatst op Instagram een jeugdfoto van haar en haar vader Wim op een strand. "Gefeliciteerd met je verjaardag lieve papa! Je bent de beste en liefste vader die ik me kan wensen. Dank je wel voor alles. Ik vind het nooit vanzelfsprekend. Ik hou van jou!"

gisteren om 11:33

Linda Hakeboom is klaar met bestralingen
Linda Hakeboom heeft haar laatste bestralingen gehad, vertelt ze met een foto op haar Instagram. De 35-jarige documentairemaakster liet in augustus 2020 weten borstkanker te hebben. In een interview met &C in januari vertelde ze dat ze door de ziekte een heel andere kant van zichzelf leerde kennen. "Ik merk nu al dat ik veranderd ben", zei Hakeboom. "Ik voel zo veel meer rust, ik deel meer, ik durf kwetsbaar te zijn, durf los te laten. Het is minder werken om het werken, doorgaan omdat ik dat gewend ben."

gisteren om 11:33

gisteren om 09:44

Koningspaar wenst deelnemers Songfestival succes
Willem-Alexander en Máxima hopen dat de zangers en zangeressen vooral veel plezier beleven aan hun deelname. "Er is geweldig werk verzet door iedereen die bij de organisatie betrokken is. Eén winnaar staat al vast: Rotterdam!" Dinsdag vindt de eerste halve finale plaats van de zangwedstrijd, donderdag de tweede. De finale, met Jeangu Macrooy, is zaterdag.

gisteren om 05:27

Emma is het zat
Emma Watson is al een poosje stil op sociale media. Toch liet ze kort van zich horen nadat meerdere media berichtten dat de Harry Potter-actrice verloofd zou zijn. "Dat soort geruchten zijn er alleen om kliks te creëren", aldus de Britse. "Als ik nieuws heb, beloof ik dat ik het met jullie deel."

If I have news - I promise I'll share it with you.

Avatar

Avatar Author Emma Watson Moment of Places 21: 09-17 May 2021

Monday at 6:40 PM

Simon Keizer feels his birthday is due to his daughter


Simon Keizer has not really been busy with his birthday for a while, but he still felt his birthday on Sunday thanks to his three-year-old daughter Kiki.

"As a father it is very nice to experience the time of the jitters in the stomach and the countdown of the days again, but now through the eyes of your child," said the 37-year-old half of the singing duo Nick & Simon on Monday. his video diary.

"Kiki had been captivated by my birthday for a while. To see her shine made my birthday a real birthday."

Monday at 2:03 PM

People who do not identify as straight still face negative reactions and verbal abuse on a regular basis.

Celebrities speak out about this on the international day against LGBTI hate.

Celebrities reflect on the international day against LGBTI hate

Monday at 10:48 AM

Rob Kemps on the radio


A special week for Rob Kemps: he may temporarily replace Sander Lantinga in

De Coen and Sander Show

.

Lantinga is present in Ahoy this week as a Eurovision commentator.

The Snollebollekes singer has already had the first editorial meeting with the editors of the Radio 538 show.

Monday at 9:14 AM

Jochem Myjer thinks back to sleepovers


Jochem Myjer enjoys a train ride on Monday, a means of transport that he often used in the early years of his cabaret career.

"Often I could not go back to Groningen or Leiden after the performance. So between the end of the show and the encore I kindly asked if I could stay somewhere."That resulted in many memorable moments, says Myjer.

"I've stayed on couches in living rooms, where the master of the house wanted to tell his whole life story after a bottle of wine and I just wanted to sleep, but found that rude. I've slept in dorms where cockroaches danced the samba on my body."

Monday at 9:14 AM

Sunday at 4:16 PM

Een huilend moederhart 
Bibi Breijman vertelt op Instagram dat haar moederhart "in overvloed huilt". Haar dochter Teddy viel gisteren met haar step. "Ze liep daarna de hele dag met deze veiligheidshelm op haar kop. Vandaag is er niks meer te zien, maar die helm houdt ze voorlopig op."

De zangeres en presentatrice denkt naar aanleiding van deze gebeurtenis aan Palestijnse moeders. "Als mijn moederinstinct al zo heftig reageert op een onschuldige valpartij van Ted, hoe moet dan dan niet voelen voor al die moeders die hun leven niet meer zeker zijn? Het breekt m'n hart als ik denk aan hoe ze hun kindjes willen beschermen, maar simpelweg niets meer kunnen doen."

zondag om 11:05

Quinty Trustfull congratulates

coffee time

colleague Loretta Schrijver (65)


Loretta Schrijver will blow out 65 candles on Sunday.

"A golden friend", her

Koffietijd

colleague Quinty Trustfull

calls 

the presenter.On Thursday, Schrijver announced in the program that he would miss the last two weeks of the season.

The presenter has to go under the knife to have a suspicious "spot" removed.

Sunday at 9:19 AM

Simon Keizer blows out 37 candles


Simon Keizer will celebrate his 37th birthday on Sunday.

"So it is really true what they say:

some things get better with age

", his wife Annemarie is happy that the singer is aging nicely in her eyes.

Sunday at 5:17 AM

Kim Kötter trots op broederliefde zoons
YouTuber Kim Kötter is maar wat trots dat haar oudste zoon, de vijfjarige Muck, zelfs tijdens zijn kinderfeestje aandacht heeft voor zijn jongere broer Youp.

zaterdag om 17:33

Claudia de Breij heeft gitaar van Elvis een weekendje te leen
Claudia de Breij laat op haar Instagram trots een nieuwe gitaar zien. Het is er een van het Zweedse merk Hagstrom, en Elvis Presley had precies zo'n gitaar, aldus De Breij. Of ze er lang van kan genieten is nog maar de vraag: ze lijkt hem slechts een paar dagen geleend te hebben. "De hamvraag is: gaat deze Hagstrom ooit nog the building leaven of hou ik hem for more than just a day?" vraagt ze zich af.

zaterdag om 11:09

Wendy van Dijk longs for summer with a mixed family


Although the bad spring weather does not cause any summer mood yet, Wendy van Dijk is already thinking ahead.

The presenter wants to have just as nice a summer holiday as last year, she writes with a family photo on Instagram that was taken during sunset.

"Going on holiday with our mixed family. Shall we do the photo again this summer? With all the following?"

Saturday at 11:09 AM

Saturday at 7:48 AM

Jeangu Macrooy wisselt van gedaante in hotelkamer
Vrijdag stond voor Jeangu Macrooy de eerste Songfestival-repetitie op het programma. De zanger liet in gesprek met NU.nl weten blij met het resultaat te zijn. Ook een dag later laat hij zien dat hij klaar is voor de eindstrijd van het Songfestival. In een video op Instagram wisselt hij met gemak tussen verschillende outfits op zijn hotelkamer. 

zaterdag om 06:02

Angela Schijf telt de vaakst uitgesproken zin in Flikken Maastricht
Sinds 2007 speelt Angela Schijf, zij aan zij met acteur Victor Reinier, in de populaire politieserie Flikken Maastricht. Op Instagram denkt de actrice terug aan de zin die ze in de serie het vaakst uitsprak: "Eva van Dongen, recherche, dit is mijn collega Wolfs". "Vijfhonderd schat ik, en dan heb ik het alleen over de keren dat die zin daadwerkelijk in de uitzending zit."

vrijdag om 20:02

Kelly Weekers voor het eerst in ruim een jaar uit eten
"Voor het eerst in meer dan een jaar op vrijdagavond niet in huispak op de bank, maar uit eten met vrienden", schrijft Kelly Weekers blij. De voormalige Miss Nederland bevindt zich op het Spaanse eiland Ibiza.

vrijdag om 18:20

Fien Vermeulen kijkt met hulp van Friends vooruit naar dertigste verjaardag
Qmusic-nieuwslezer Fien Vermeulen lijkt zich niet echt te verheugen op haar dertigste verjaardag. Op Instagram deelt ze vrijdag met hulp van de stem van het Friends-personage Ross een korte video waarin ze laat weten hoe het voor haar voelt om dertig te worden. Vermeulen is pas op 30 juni jarig.

Fien Vermeulen kijkt ver vooruit naar dertigste verjaardag

vrijdag om 13:29

Rachel Hazes vindt schoondochter Sarah 'de liefste'
Rachel Hazes is gecharmeerd van haar nieuwe schoondochter Sarah van Soelen. De vriendin van haar zoon André Hazes postte een foto op Instagram waar Rachel positief op reageert. "Niet alleen de knapste, maar ook nog eens de liefste", schrijft ze erbij. Eerder deze week bevestigde het management van de zanger dat Van Soelen bij hem intrekt in de woning die hij net heeft aangeschaft. De moeder van de zanger kon het minder goed vinden met zijn ex Monique Westenberg.

vrijdag om 09:24

Défano Holwijn weet niet wat hij moet zeggen
Défano Holwijn, de presentator van het Instagram-programma  FC Avondklok, is sprakeloos nadat hij eenmalig een tv-uitzending van zijn programma mocht maken. "Het is gelukt, we hebben het gedaan. En ik weet niet eens wat ik moet zeggen, maar bedankt." Heel veel mensen keken er overigens niet naar de tv-uitzending: 56.000.

vrijdag om 09:24

donderdag om 16:48

Gwen van Poorten bekijkt het leven door een roze bril
Gwen van Poorten kiest ervoor om het leven positief te bekijken. "Deze bril is exact wat mijn donderdag nodig heeft", schrijft de presentatrice op Instagram.

donderdag om 12:06

Winston en Renate terug naar trouwlocatie
Winston en Renate Gerschtanowitz brengen een bezoekje aan de plek waar de presentatoren in 2011 zijn getrouwd.

donderdag om 10:40

Dubbel feest voor Nasrdin Dchar: Suikerfeest en jarige zoon
Acteur Nasrdin Dchar viert donderdag dubbel feest. Het Suikerfeest viert het einde van de ramadan, de vastenmaand waar in Nederland honderdduizenden moslims aan hebben meegedaan. De zoon van de acteur viert op dezelfde dag zijn vijfde verjaardag.

donderdag om 09:18

Carolien Spoor blij met speelkamer zoons in nieuwe woning
Carolien Spoor zegt dat de speelkamer voor haar zoons een van de dingen in haar nieuwe huis is waar ze het meest naar heeft uitgekeken. "Geen rondslingerend speelgoed meer waar je je nek over breekt, geen kleurpotloden in de woonkamer, geen eettafel bezaaid met knutselspullen", aldus de actrice. "Een deur die je dicht kan doen als je effe geen zooi wil zien of ze qua geluidsniveau de tent afbreken. Alhoewel ze dus zo blij zijn met hun nieuwe domein, dat ik ze vaak zo lief samen aantref en dan juist de deur openlaat om mee te kunnen genieten."

donderdag om 07:29

Kourtney Kardashian tatoeëert haar vriend Travis Barker
Travis Barker heeft zijn nieuwe vriendin Kourtney Kardashian toestemming gegeven om een tatoeage op zijn lijf te zetten. "De beste tatoeageartiest", beoordeelt de blink-182-drummer de kwaliteiten van de realityster. Kardashian heeft 'I love you' op de arm van de drummer getatoeëerd.

Kourtney Kardashian tatoeëert vriend Travis Barker

donderdag om 05:28

Bennie Jolink spoelt domper favoriete voetbalclub weg met bier
Normaal-zanger Bennie Jolink had een "verschrikkelijke kutavond" doordat zijn club De Graafschap woensdagavond net niet promoveerde naar de Eredivisie. De Graafschap was favoriet, maar verspeelde deze positie woensdag door gelijk te spelen tegen Helmond Sport. Daardoor promoveerde Go Ahead Eagles, dat een beter doelsaldo had.

"Ik heb hier geen woorden voor, ik baal als een stekker, wat verschrikkelijk", bekende Jolink in het radioprogramma Met het Oog op Morgen. "Godverdegodverdegodverdegodverdegodverdegodver. Dit moet ik echt even persoonlijk gaan verwerken."

De Normaal-voorman deed dit door nog maar een biertje te pakken en daarna naar bed te gaan. "Ik wilde alleen maar commentaar geven aan mijn favoriete radioprogramma. Maar ik had me deze avond wel anders voorgesteld. Wat een kutavond."

woensdag om 17:46

Koninklijk gezin op chic
Koningin Máxima is woensdagavond met haar gezin en schoonmoeder prinses Beatrix in Koninklijk Theater Carré bij het muziekgala dat AVROTROS organiseert ter gelegenheid van haar aankomende vijftigste verjaardag. Koning Willem-Alexander wilde bij aankomst niet verklappen wat voor verrassing hij maandag voor zijn vrouw in petto heeft. Máxima zei dat ze al een enorm mooie week heeft gehad met de muziektournee.

woensdag om 17:09

Heleen mist lezers
Wegens de pandemie zit een reallifesigneersessie er al een poos niet in. Daarom organiseren veel schrijvers online ontmoetingen met hun publiek, zo ook Heleen van Royen. "Binnenkort hoop ik mijn lezers in het echt te kunnen ontmoeten in plaats van via een livestream", aldus de schrijfster.

woensdag om 12:11

Freek Vonk ontmoet een octopus 
Bioloog Freek Vonk kwam tijdens het duiken een octopus tegen. "Vanochtend een nieuw vriendinnetje gemaakt."

woensdag 12 mei om 05:38

Anna Nooshin extremely happy with bleached hair.


She had wanted it for so long, but never dared.

Still, Anna Nooshin has finally found the courage to bleach her hair.

The influencer and entrepreneur shares on Instagram how happy she is with the result.

"I'm always a bit unsure of what people are going to find, but this time I just followed my heart."

Tuesday 11 May at 7:15 pm

Een wonder
Angela Groothuizen is verheugd met de komst van Billie, de dochter van zangeres Shary-An Nivillac en haar vriendin Nena. "Tante Angela kan niet wachten om Billie te ontmoeten in het echt, maar via Facetime zag ik het al: ze is een wonder", schrijft de presentatrice. Groothuizen is al tien jaar met de zangeres bevriend, sinds ze haar coach was in het eerste seizoen van The Voice of Holland.

Deze twee schatjes zijn moeder geworden van Billy! Tante Angela kannie wachten om Billy te ontmoeten in het echt maar via facetime zag ik het al: ze is een wonder. #trots #liefde #nieuwleven https://t.co/BrFtw7bBvo

Avatar AuteurAngela GroothuizenMoment van plaatsen19:09 - 11 mei 2021

dinsdag 11 mei om 17:33

Geert wants to go to Droomvlucht


Amusement parks may probably open again from next week, but that only applies to the attractions that are outside.

Geert Wilders, who has previously stated that he is a big Efteling fan and especially of the indoor attraction Droomvlucht, is disappointed on Twitter.

"Not the Dream Flight !?" tweeted the PVV politician.

NOT THE #DREAM FLIGHT ???

#press conference #coronavirus

Avatar

Avatar Author Geert Wilders Moment of places 17: 14 - 11 May 2021

Tuesday, May 11 at 3:24 PM

Marco collects garbage


Marco Borsato will take the role of garbage man

on

Tuesday.

"

It's a dirty job, but someone's gotta do it,

" says the singer.

Chances are he plays a garbage man in the video clip of

Raise your glass

, the new song he made with Rolf Sanchez and John Ewbank.

Tuesday, May 11 at 12:33 PM

Nice on the walk


Bas Smit is nice to walk during his holiday in Zeeland.

"Lovely hiking", writes the entrepreneur on Instagram. 

Tuesday, May 11 at 5:49 AM

Claudia de Breij denkt dat Mark Rutte jokt
Claudia de Breij heeft haar bedenkingen bij het interview van demissionair premier Mark Rutte met  Nieuwsuur-presentatrice Mariëlle Tweebeeke van maandagavond. "Zo kijkt mijn moeder naar je als je zit te liegen", schrijft de eind april koninklijk onderscheiden cabaretière bij een foto van het interview.

maandag 10 mei om 21:01

Michelle Obama breit een trui voor Barack
Michelle Obama, de vrouw van de Amerikaanse oud-president Barack Obama, is dol op breien, onthult ze maandag in een interview met Gayle King. Haar recentste werk is een trui voor haar man. "Hij heeft hem nog niet gedragen, maar dat gaat vast gebeuren. Het was al te warm voor een trui toen ik die aan hem gaf."

maandag 10 mei om 16:08

Máxima bedolven onder moederdagcadeaus
Ook Máxima heeft zondag cadeautjes gekregen van haar dochter Amalia, Alexia en Ariane. Tijdens een bezoek aan voormalig zendstation Radio Kootwijk vertelde de koningin dat ze dikke kussen, omhelzingen, droogbloemen en bloemen heeft gekregen.

maandag 10 mei om 12:54

Jandino Asporaat op weg naar Curaçao
Jandino Asporaat pakt het vliegtuig naar Curacao. In juli werd bekend dat de cabaretier en acteur bezig is een nieuwe stad te bouwen op het eiland waar hij werd geboren. "Blijf gefocust op je doelen, laat je niet afleiden. Nu is het moment" schrijft hij vlak voor vertrek.

Terug omhoog