Real Madrid vann hemmamötet mot Liverpool i kvartsfinalen i Champions League den 6 april. Segersiffrorna blev 3-1 efter två mål av 20-årige Vinicius Junior.

I returen, på Anfield, lyckades aldrig Liverpool få spänning i dubbelmötet. Hemmalaget blev nollat.

Matchen slutade 0-0 och det betyder att Real Madrid är klart för semifinal. Där väntar Chelsea.

Real Madrids målvakt Thibaut Courtois höll nollan för bortalaget.

Salah missade jätteläge

Mohamed Salah hade ett bra läge i den andra spelminuten, men Courtois stod för en bra fotparad. Några minuter senare sköt James Milner ett skott som tvingade Courtois att sträcka ut kroppen.

Strax före halvtidspausen fick Georginio Wijnaldum ett kanonläge i straffområdet – men han sköt över.

Roberto Firmino fick ett läge i början av andra halvlek, men han sköt rakt på Real Madrids målvakt.

I den andra semifinalen möts Manchester City och PSG.