Prinssi William, 38, ja herttuatar Catherine, 39, ovat julkaisseet Twitterissä koskettavan kuvan, jossa prinssi Philip ja kuningatar Elisabet ovat yhdessä seitsemän lapsenlapsenlapsensa kanssa.

Herttuatar Catherine ikuisti hetken Balmoralin linnassa vuonna 2018. Ennen julkaisemattomassa perhepotretissa prinssi Philip pitää kättään Peter Phillipin Isla-tyttären ympärillä, ja kuningatar pitää sylissään pienoista prinssi Louisia. Prinssi George ja prinsessa Charlotte hymyilevät kuvassa leveästi, ja Phillipsin vanhempi tytär Savannah poseeraa Zara Tindallin tyttärien Mian ja Lenin rinnalla.

Herttuatar Catherine tunnetaan taidokkaana valokuvaajana.­Kuva: The Duchess of Cambridge / Reuters

Lisäksi Cambridgen herttapari jakoi virallisella Instagram-tilillään kuvan, jossa herttuapari lapsineen poseeraa kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin rinnalla.

Catherinen mukaan perhe haluaa jakaa kuvia prinssi Philipistä muistellakseen häntä isänä, isoisänä ja isoisoisänä.

Kuningatar Elisabetilla ja prinssi Philipillä on yhteensä neljä lasta: prinssi Charles, prinsessa Anne, 69, prinssi Andrew, 60, sekä prinssi Edward, 56. Parilla on lukuisia lastenlapsia ja lapsenlapsenlapsia.

  • Lue lisää: Prinssi Philipin lapset puhuivat isästään BBC:llä – kruununprinssi Charles: Näin Philip haluaisi tulla muistetuksi

Perjantaina 9. huhtikuuta kuollut prinssi Philip lasketaan haudan lepoon tulevana lauantaina 17. huhtikuuta.