Er is nog altijd geen hersenactiviteit vastgesteld bij rapper DMX, de artiestennaam van Earl Simmons. De vijftigjarige artiest ligt al sinds vrijdag in coma in een ziekenhuis in New York. Woensdag werden er testen bij Simmons gedaan, maar daar zijn nog geen positieve berichten uitgekomen, schrijft TMZ donderdag.

Simmons ligt in het White Plains ziekenhuis in New York, nadat hij vrijdag een hartstilstand kreeg. Dit zou veroorzaakt zijn door een overdosis drugs, maar daarover is vooralsnog niets bevestigd.

De ziekenhuisopname heeft veel indruk gemaakt. Niet alleen op familie en vrienden, maar ook op fans en buurtgenoten. Honderden belangstellenden kwamen naar het ziekenhuis. Ook DMX's verloofde Desiree, zijn ex-vrouw Tashera Simmons en hun vier kinderen en zijn ex-vriendin Yadira Borrego met kinderen waren bij het ziekenhuis.

Verloofde Desiree en DMX's moeder zitten sinds zijn ziekenhuisopname dag en nacht aan zijn bed. Volgens bronnen zou de rapper ten minste 30 minuten zonder zuurstof zijn geweest. De kans om dat te overleven is bijzonder klein.

61

DMX-fan draait donuts op motor buiten ziekenhuis waar rapper ligt